معرفی زبان برنامه نویسی C++
- بهدست: مدیر
- دستهبندی: برنامه نویسی, مقالات آموزشی, مقالات علمی, نرم افزار
- Tags: c++, برنامه نویسی, سی پلاس پلاس, کاربرد c++, کاربرد های زبان C++

این زبان از خانواده C میباشد و بسیار قدرتمند است.
یک زبان برنامهنویسی همهمنظوره، همگردان، سطح میانی، شیءگرا و چندرگه است که از برنامهنویسی رویهای، تجرید دادهها و برنامهنویسی شیءگرا پشتیبانی میکند.
تاریخچه زبان :
استراستروپ کار بر روی زبان «C دارای کلاس» را در سال ۱۹۷۹ آغاز کرد. ایدهٔ ساخت این زبان جدید در زمان کار بر روی تز دکترای خود به ذهن استراستروپ خطور نمود. او متوجه شد که سیمولا دارای ویژگیهایی مناسب برای ساخت برنامههای بسیار بزرگ است اما برای استفادهٔ عملی بسیار کند است اما بیسیپیال با وجود سرعت بسیار زیاد برای ساخت برنامههای بزرگ، بسیار سطح پایین است. زمانی که استراستروپ کار خود را در آزمایشگاههای بل ( Bell Labs ) آغاز نمود با مشکل تحلیل هستۀ یونیکس با توجه به محاسبات توزیع شده روبرو شده بود. با یادآوری تجربیات خود در دوران دکترا، او زبان C را با استفاده از ویژگیهای سیمولا گسترش داد. C به این دلیل انتخاب شد که یک زبان عمومی، سریع، قابل حمل، و در سطح گستردهای در حال استفاده بود.
در سال ۱۹۸۳ نام زبان از «C با کلاس» به C++ تغییر یافت. ویژگیهای دیگر شامل توابع مجازی، سربارگزاری عملگر و نام تابع، ارجاعات، ثوابت، کنترل حافظه توسط کاربر بهصورت آزاد، کنترل نوع بهتر و توضیحات یکخطی به صورت BCPL با استفاده از «//» نیز به آن اضافه شد. در سال ۱۹۸۵ اولین نسخۀ زبان برنامهنویسی C++ انتشار یافت و مرجع مهمی برای این زبان فراهم شد.
کاربرد های زبان C++
کاربرد های زبان c++ بسیار بالاست و در بسیاری از صنایع مختلف کار برده میشود و در بین توسعه دهندگان یک زبان سطح بالا در نظر گرفته میشود و خیلی محبوب است.
در این جا به چند مورد از کاربرد های آن اشاره میکنیم:
۱-ساخت اپلیکیشن های کاربردی
۲-بازیها
۳-انیمیشنسازی
۴-مرورگرهای وب
۵-دسترسی به پایگاه داده
۶-ساخت میدیا پلیرها
۷-ساخت کامپایلرها
۸-سیستمعامل
۹-اسکن
۱۰-سیستمهای توزیعشده و ابری
++C همچنین برای کاربردهای پزشکی و مهندسی، سیستمهای طراحی به کمک رایانه استفاده میشود. این برنامهها مانند دستگاههای اسکن MRI، سیستمهای CAM که عمدتاً در بیمارستانها،سازمانهای دولتی، سایر بخشهای ساختوساز و معدن و… استفاده میشود.
منابع:
بدون دیدگاه