Rozy یک اینفلوئنسر مجازی
- بهدست: مدیر
- دستهبندی: مقالات علمی

همیشه جوان، زیبا و بدون رسوایی: ظهور اینفلوئنسرهای مجازی کره جنوبی
او بیش از ۱۳۰۰۰۰ دنبال کننده در اینستاگرام دارد، که در آنجا عکس هایی از ماجراجویی ها و جهان جهانگردی های خود را منتشر می کند. آرایش او همیشه بی عیب و نقص است، لباس های او مستقیماً از باند فرودگاه می رسد. او آواز می خواند، می رقصد و مدل است.و هیچ کدام واقعی نیست.
Rozy یک “اینفلوئنسر مجازی” کره جنوبی است، انسانی که به صورت دیجیتالی و بسیار واقع گرایانه است.
“آیا شما شخصی واقعی هستید؟” یکی از طرفداران اینستاگرامش می پرسد. “آیا شما یک هوش مصنوعی هستید؟ یا یک ربات؟”
طبق گفته شرکت مستقر در سئول که او را ایجاد کرده است، Rozy ترکیبی از هر سه است که در دنیای واقعی و مجازی قرار دارند.
Sidus Studio X در وبسایت خود میگوید: «او میتواند هر کاری را که انسانها نمیتوانند انجام دهد… در شبیهترین شکل انسانی انجام دهد».
این شامل کسب سود چند میلیارد دلاری برای شرکت در دنیای تبلیغات و سرگرمی است.
از زمان راه اندازی خود در سال ۲۰۲۰، Rozy قراردادهای تجاری و حمایت های مالی را به دست آورده است، در نمایش های مد مجازی در باند فرودگاه حضور یافته و حتی دو تک آهنگ منتشر کرده است.
و او تنها نیست.
صنعت «انسان مجازی» در حال رونق است، و همراه با آن یک اقتصاد کاملاً جدید که در آن تأثیرگذاران آینده هرگز پیر، بدون رسوایی و از نظر دیجیتالی بی عیب و نقص هستند – زنگ خطری را در میان برخی در کشوری که قبلاً نسبت به استانداردهای زیبایی دست نیافتنی وسواس دارند، ایجاد می کند.
اینفلوئنسرهای مجازی چگونه کار می کنند؟
فناوری تصویرسازی کامپیوتری (CGI) پشت Rozy جدید نیست.
در صنعت سرگرمی امروزی همه جا وجود دارد، جایی که هنرمندان از آن برای خلق شخصیت های غیرانسانی واقع گرایانه در فیلم ها، بازی های رایانه ای و موزیک ویدیوها استفاده می کنند.
اما اخیراً برای ساختن اینفلوئنسرها استفاده شده است.
گاهی اوقات، Sidus Studio X با استفاده از این فناوری از سر تا پا تصویری از Rozy ایجاد می کند، رویکردی که برای تصاویر اینستاگرام او به خوبی کار می کند.
گاهی اوقات سر او را بر روی بدن یک مدل انسانی قرار می دهد – برای مثال وقتی مدل لباس میشود.
اینفلوئنسرهای مجازی مانند همتایان واقعی خود، از طریق رسانه های اجتماعی طرفدارانی ایجاد می کنند، جایی که عکس های لحظه ای از “زندگی” خود را ارسال می کنند و با طرفداران خود تعامل می کنند.
نسل های قدیمی تر ممکن است تعامل با یک فرد مصنوعی را تا حدودی عجیب بدانند. اما کارشناسان میگویند اینفلوئنسرهای مجازی با جوانترهای کرهای، بومیهای دیجیتالی که بیشتر زندگی خود را آنلاین میگذرانند، مورد استقبال قرار گرفتهاند.
بدون دیدگاه