سرقت اطلاعات Amadey
- بهدست: مدیر
- دستهبندی: مقالات علمی

سرقت اطلاعات Amadey
بد افزار ها معمولا انواع مختلفی از کارهای مخرب از جمله سرقت اطلاعات تخریب سیستم عامل ها و یا حتی دستگاه ها انجام می دهند . بد افزار ها در دسته های مختلفی قرار میگیرند که در اینجا به مهمترین انواع آنها اشاره می کنیم سه بد افزار مهم عبارتند از کرم (worm)، ویروس (virus)
تروجان (Trojan) . که در ادامه توضیح مختصری در خصوص هر یک خواهیم داد.
کرم (worm) به صورت بخش جداگانه ای از نرم افزار مخرب است که مرتبا خود را باز تولید کرده و از سیستمی به سیستم دیگر منتقل می شود .
دقیقا مشابه با بازی snake در موبایل های قدیمی
ویروس (virus) بخشی از یک کد کامپیوتری است که وارد یک کد دیگر می شود و برنامه را وادار به انجام عملیات مخرب می کند و گسترش پیدا می کند .
تروجان (trojan) برنامه ای است که بر خلاف دو بد افزار قبلی نمیتواند خود را تولید کند ولی می تواند ماهیت خود را تغییر و در ظاهر خود را چیزی نشان دهد که کاربر می خواهد و با این روش کاربر را مجاب می کند که آن را فعال کرده و گسترش پیدا کند . amadey یک نوع تروجان است .دقت کنید که این بد افزار ها گاهی توسط خود مهاجمان با دستیابی به کامپیوتر و یا سرور ، نصب می شوند.
در روزهای اخیر اگر در دنیای فناوری فعالیت داشته باشید حتما کلمه سرقت اطلاعات یا Amadey به گوش شما خورده است.
بدافزار Amadey پس از دسترسی به قابلیتهایی مثل گرفتن عکس از صفحهنمایش، ابردادههای سیستم، اطلاعات درباره آنتیویروسهای سیستم، نصب بدافزارهای اضافی روی دستگاه آلوده و استخراج Credentialهای سیستم، اطلاعات را به سرقت می برد.
همانطور که میدانیم متداولترین شیوه حمله برای آلوده کردن دستگاههای کاربران، اسپم های مخرب است، تروجان SmokeLoader بیشتر با فایلهای مایکروسافت آفیس، به سیستم ها نفوذ میکند .
هدف اصلی بدافزار Amadey استقرار افزونههای اضافی و تروجانهای دسترسی از راه دور، مانند Remcos RAT و RedLine Stealer، است که به عامل تهدید اجازه میدهد مجموعهای از فعالیتهای پس از بهرهبرداری را انجام دهد.
خوب چه راهکاری برای جلوگیری از نفوذ این بد افزار وجود دارد؟
کارشناسان افتا برای جلوگیری از آلوده شدن احتمالی به بدافزار Amadey پیشنهاد می کنند کاربران دستگاههای خود را به آخرین نسخههای سیستمعامل و مرورگر وب ارتقا دهند .و همچنین سازمان ها به هیچ وجه از نرم افزارهای کرک شده استفاده نکند.
جهت دستیابی به اطلاعات بیشتر در این خصوص می توانید به پایگاه اینترنتی مرکز مرکز مدیریت راهبردی افتا مراجعه کنید.
بدون دیدگاه